7. februar 2023.7. feb 2023.
Beta

Beta

Naslovne strane za utorak, 7. februar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 7. februar pišu o zemljotresu u Turskoj i Siriji, sastanku Srpske napredne stranke, prodaji Geneks kule i drugim temama.

BLIC - "Tresu se i istok i zapad", list piše da su se zemljotresi koji su pogodili Tursku i Siriju, osetili i u Njujorku. "Vanredni izbori u septembru, Vučić kandidat za premijera", list piše o sastanku Srpske napredne stranke.

VEČERNjE NOVOSTI - "Vapaji za pomoć iz ruševina", o zemljotresima koji su odneli više od 2.700 života u Turskoj i Siriji. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka Srpske napredne stranke "Neću da trpim ucene zapada, ali ni SPS ni lažne desnice.

DANAS - O prodaji Geneks kule "Aca Bosanac konačni kupac Geneks kule". "Javnost treba da zna šta je sadržaj zapadnog ultimatuma", list prenosi stav poslanika pokreta Dveri Boška Obradovića.

NOVA - "Vidić ulazi u trku za predsednika FSS", list piše da bivši fudbaler Nemanja Vidić želi da postane prvi čovek srpskog fudbala. "Novi vlasnik Geneks kule Peconijev čovek, hapšen sa Belivukom", o prodaji Geneks kule kontroverznom biznismenu Aleksandru Kajmakoviću.

POLITIKA - "'Eureka bar' kupio 'Geneks kulu'", o prodaji Geneks kule za 2,4 milijarde dinara. "Na hiljade mrtvih u razornom zemljotresu u Turskoj i Siriji", piše list.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa