8. februar 2023.8. feb 2023.
B. Mitrović (foto: LEN)

B. Mitrović (foto: LEN)

Mitrović: Očekujemo pune tribine i veliku borbu

Vašaš je u Šabac doputovao kao veliki favorit i sa plusom iz prvog duela, no kako sami ističu, moglo bi biti pogubno ukoliko u duel uđu kao da su već polufinalisti. Čuvar mreže je igrače upozorio da ih verovatno čeka posebna atmosfera gde je zadovoljstvo igrato kada tribine bodre vas, ali teško kada su vetar u leđu rivala.

Gosti od 20 časova na Gradskom bazenu očekuju pune tribine i poseban užitak za sve.

-Šabac je sportski grad, sa izvanrednim navijačima. Klub je ostvario veliki uspeh, postoji posebna spona sa navijačima, atmosfera je izvanredna, nedavno sam igrao u Šapcu sa reprezentacijom Srbije i bilo je za vaterpolo nedoživljena atmosfera. Očekujem ponovo spektakl i moramo se spremiti i za gromoglasnu podršku rivalu s tribina - poručio je golman Vašaša Branislav Mitrović za klupski sajt.

Najavni poster mađarskog predstavnika (foto: Vašaš oficijelna FB stranica)


Vašaš je još u vrhu domaće lige, ali je od početka godine primetan pad u kvalitetu igre i svaki naredni meč je prilika za pozitivan preokret sezone.

-Ne pružamo igre koje su na nivou naših mogućnosti i to moramo da promenimo. Gostovanje u Šapcu je dobra prilika, jer imamo osetnu prednost i nema razloga da žurimo. Uprkos tome moramo težiti pobedi, iskazati timski duh i dobrim nastupom uspostaviti niz uspeha. U duel ulazimo punom snagom - dodao je kapiten reprezentacije Srbije i golman Vašaša.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa