9. februar 2023.9. feb 2023.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 9. februar

Dnevne novina izdanja za četvrtak, 9. februara 2023. pišu na naslovnim stranama o zemljotresima u Turskoj i Siriji, odnosima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, o novim pravosudnim zakonima.

ALO - Glumica Branka Veselinović preminula u 105. godini "Poslednja želja joj bila da upozna Noleta". O nekadašnjoj ministarki Zorani Mihajlović list piše pod naslovom "Svi beže od Zorane".

BLIC - "Zaratile majka i svekrva Ane Volš", piše list o tekstu iz Amerike. Akcija "Blic fondacije": "Dr Zorica leči malog Alekseja baš kao nekad njegovog tatu".

DANAS - Advokat Zdenko Tomanović: "Na delu je opet simuliranje napretka ka vladavini prava". Zemljotres u Turskoj i Siriji: "Glavna briga u Srbiji je gradnja kuća bez papira".

NOVA - "Vlast će i Sajam da žrtvuje zbog Beograda na vodi", list piše o novim građevinskim planovima u Beogradu. Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević: "Orlić se ponaša kao stečajni upravnik naše Skupštine".

VEČERNjE NOVOSTI - Odnosi naprednjaka i socijalista: "Prividno zatišje, izbori su još u igri". Tragedija u Iskenderunu, u Turskoj: "Zemljotres odneo i srpskog dečaka".

INFORMER - "Đilasov kum bi sa Dačićem da hapsi Vučića", list piše da je predesednik pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević pozvao lidera SPS Ivicu Dačića da predsednika države Aleksandra Vučića "smeste u Zabelu".

KURIR - Pod naslovom "Proračunati", list piše o ponašanju Socijalitičke partije Srbije. Tekst posvećen velikom fudbalskom treneru Miroslavu Blaževiću: "Ode Ćiro".

SRPSKI TELEGRAF - List piše: "Zorana (Mihajlović) ruši (Aleksandra) Vučića parama putarske mafije". O lekaru osumnjičenom za nasilje: "Hirurg isprebijao ženu a sad se vadi na lekove".

POLITIKA - "Žrtve iz ruševina otkopavaju golim rukama", piše list o Siriji posle katastrofalnih potresa. Sa Kosova i Metohije list piše: "Zašto je Kurti zaratio protiv sprskog zejtina".
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa