17. mart 2023.17. mar 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Završeni radovi na asfaltiranju ulica u Zablaću

U Zablaću su, nakon dugogodišnjeg iščekivanja meštana, asfaltirane dve ulice ukupne dužine 1,9 km. Iz budžeta grada Šapca za ove radove izdvojeno je 29,5 miliona dinara.
Glas Podrinja

- Obećali smo da nijedna mesna zajednica neće biti zaboravljena, da ćemo ulagati u sva naša sela, da se domaćinstva razvijaju, jer bez poljoprivrede, nema ni života u gradu. Da bi naši vredni domaćini ostali da žive i rade na selu, potrebno je da imaju urađenu putnu infrastrukturu kao jedan od osnovnih preduslova za razvoj. Srećan sam kada vidim završene radove i osmeh na licu meštana, jer je to najbolji pokazatelj da dobro obavljamo svoj posao, istakao je gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i dodao da su u planu novi kilometri puteva, staze za pešake, igrališta za decu, rekonstrukcije domova kulture, svega što je neophodno za bolji i kvalitetniji život sugrađana, istakao je gradonačelnik Šapcadr Aleksandar Pajić.
Glas Podrinja

Asfaltirane je ulica Jovana Dučića dužine 200 metara i Mladena St. Đuričića (1,620 km).
- Srećni smo zato što je urađeno ono što smo čekali više od trideset godina. Ovo je prvi gradonačelnik koji nas je posetio i pomogao nam. Zahvalni smo Gradskoj upravi i gradonačelniku Pajiću, kaže Živojin Jovanović, predsednik Saveta MZ Zablaće.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa