18. mart 2023.18. mar 2023.
Naslovne strane za subotu, 18. mart

Naslovne strane za subotu, 18. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za subotu, 18. mart najviše pišu o nalogu Međunarodnog suda u Hagu za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina zbog ratnih zločina u Ukrajini, o godišnjici pogroma Srba na Kosovu i o drugim temama.

ALO - "Hag traži Putinovu glavu", list piše da je Međunarodni krivični sud izdao nalog za hapšenje ruskog predsednika. Poruka predsednika Srbije tokom obilaska sremskog okruga "Vučić: Mi imamo jednu zemlju Srbiju i nju moramo da sačuvamo".

BLIC - "Hag hoće da hapsi Putina zbog zločina nad decom", list piše o nalogu međunarodnog suda u Hagu za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina, zbog ratnih zločina u Ukrajini.

POLITIKA - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom nastavka razgovora o normalizaciji odnosa s vlastima u Prištini: "U Ohridu branim srpske interese". "Vojska Srbije dobija nove radare", opremanje oružanih snaga.

VEČERNjE NOVOSTI - O nalogu suda u Hagu za hapšenje ruskog predsednika "Objavili nalog za hapšenje Putina". "Gorivo neće značajnije poskupljivati", o tržištu naftnih derivata. "Imamo budale koje bi htele da nas uvuku u rat", predsednik države Aleksandar Vučić sa mitinga u Sremskoj Mitrovici.

DANAS - "Putin na poternici", o nalogu za hapšenje ruskog predsednika, pod optužbom za ratne zločine u Ukrajini. "Posle sporazuma sledi rušenje Vučića", izjava predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rade Trajković.

NOVA - Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić u autorskom tekstu za list: "I Srbi imaju Skorsezeovog taksistu". List piše da je istekao zakonski rok za objavljivanje troškova podizanja spomenika na Savskom trgu u Beogradu: "Vlast i dalje krije cenu spomenika Stefanu Nemanji".

INFORMER - "Hag bi da hapsi Putina", Međunarodni krivični sud izdao nalog za hapšenje ruskog predsednika. Rastu kamate: "Rate kredita piovećane za 50 odsto".

KURIR - O pozadini ubistva Ranka Radoševića Eskobara: "Krvna osveta". "Hag izdao nalog za Putinovo hapšenje", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Hag izdao nalog za hapšnje Putina", o postupku Međunarodnog krivičnog suda. Poruka predsednika države tokom obilaska sremskog okruga "Vučić: Sačuvaćemo Srbiju celovitom, kao u Ustavu, nećemo greške iz prošlosti".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa