19. mart 2023.19. mar 2023.
Dani pozorišta u Prnjavoru

Dani pozorišta u Prnjavoru

Festival "Dani pozorišta u Prnjavoru" od 27. marta

Dom kulture u Prnjavoru drugi put je domaćin pozorišnog festivala "Dani pozorišta u Prnjavoru", koji će se održati od 27. marta do 2. aprila. Publika će besplatno moći da pogleda sedam predstava.

Festival 27. marta od 20.00 časova otvara predstava "Razvedi me" teatra "Provokacija" iz Skoplja. Predstavu režira Robert Ristov.

Drugog dana, 28. marta, takođe od 20.00 časova, na programu je "U(s)meće življenja" Amaterskog pozorišta Aleksandar Joković iz Ljubovije. Predstavu režira Miroslav Mladenović.

"Neoprezni radoznalaz" u režiji Zorana Grujića publici će se predstaviti 29. marta od 20.00 časova. Prestavu igra Amatersko pozorište KUD "Karadžić" iz Loznice.

"Terapija" Amaterskog pozorišta "Brile" iz Beočina igra se 30. marta od 20.00 časova. Režira je Sekula Petrović.

Publika će moći da pogleda i "Mrešćenje šarana" u izvođenju Amaterskog pozorišta "Masuka" iz Velike Plane, a u režiji Dejana Cicmilovića. Predstava je na programu 31. marta u 20.00 časova.

"Kovači" Amaterskog pozorišta "BAG Teatar" iz Boljevaca na sceni Doma kulture naći će se 1. aprila od 20.00 časova. Predstavu režira Bora Nenić.

Festival 2. aprila zatvara predstava "Svadba", koja se takođe igra od 20.00 časova. Izvode je u koprodukiciji tri amaterska pozorišta - Doma kulture Prijepolje, Doma kulture "Jovan Tomić" Nova Varoš i Doma kulture "Pivo Karamatijević" Priboj. Režiju potpisuju Danijel Petkovski i Ivana Janović.

Organizatori Festivala su Amatersko pozorište "Prnjavor" i Dom kulture u Prnjavoru, a generalni pokrovitelj je grad Šabac.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa