24. mart 2023.24. mar 2023.
Bojana Vukotić u poseti Biblioteci šabačkoj (Foto: Biblioteka šabačka))

Bojana Vukotić u poseti Biblioteci šabačkoj (Foto: Biblioteka šabačka))

Bibliotekarka- savetnica Bojana Vukotić posetila Biblioteku šabačku

Bibliotekarka- savetnica, zaposlena u Odeljenju za matične poslove, obrazovanje, istraživanje i razvoj bibliotečko- informacionog sistema Narodne biblioteke Srbije, Bojana Vukotić, posetila je u petak Biblioteku šabačku.

U toku stručnog nadzora je posetila sva odeljenja, pregledala fondove i sa svakim od zaposlenih porazgovarala o svakodnevnim bibliotečkim izazovima. Kako je i sama istakla, jedna od njenih najvećih fascinacija je čudesna magnolija, ukras dvorišta Biblioteke šabačke.

"Volimo kada nam se dragi gosti vraćaju. Radost ponovnog susreta, razmena mišljenja i iskreni razgovori čine čoveka srećnim, a biti srećan u ovom vremenu je događaj. Jedna od naših najdražih koleginica, prema kojoj se svi u kolektivu Biblioteke šabačke odnose sa velikim poštovanjem, zasigurno je Bojana Vukotić, bibliotekarka-savetnica, zaposlena u Odeljenju za matične poslove, obrazovanje, istraživanje i razvoj bibliotečko-informacionog sistema Narodne biblioteke Srbije", istakao je kolektiv Biblioteke šabačke.

Glas Podrinja

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa