29. mart 2023.29. mar 2023.
Naslovne strane za sredu, 29. mart 2023. godine

Naslovne strane za sredu, 29. mart 2023. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama izdanja za sredu, 29. mart, najviše pišu o poseti Srbiji predsednice Grčke, Katerine Sakelaropulu, o hapšenju muškarca u Beogradu zbog sumnje da je zlostavljao maloletnu ćerku držeći je zatočenu u stanu, o reakciji javnosti na scenu u popularnoj TV-seriji, u kojoj se vodi dijalog o iskopavanju litijuma i projektu Jadar.

BLIC - "Struja od 1. maja skuplja za osam, gas za 10 odsto", prenosi list. "Biković na udaru zbog scena iz 'Južnog vetra' " - o reakciji javnosti na dijalog u seriji o iskopavanju litijuma.

VEČERNjE NOVOSTI - Izjava grčke predsednice Sakelaropulu: "Ne menjamo stav o KiM, iako nas pritiskaju". O postupanju nadležnih u slučaju zlostavljanje osmogodišnje devojčice: "Zavisnik pogodan za ulogu roditelja".

DANAS - Izjava nekadašnjeg ministra ekologije Olivera Dulića pošto je apelacija odbacila optužbe protiv njega zbog zloupotrebe položaja: "Posle deset i po godina dobio sam zrno pravde". List prenosi reakcije na scenu iz serije zbog dijaloga o iskopavanju litijuma: "Svetlana Bojković: Mogućnost da vlast manipuliše oko Rio Tinta nije dobra".

NOVA - List piše o ljudima koji rade za predsednika Srbije Aleksandra Vučića: "Oni kreiraju Vučićevu propagandu".

POLITIKA - "Uhapšen otac koji je ćerku držao zatočenu u stanu", prenosi list. Donosi i analizu "Mogu li Kina i EU zajedno da zaustave rat u Ukrajini".
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa