29. mart 2023.29. mar 2023.
konferencija za medije povodom manifestacije: S. Nikšić i M. Panović (desno) gradski većnik za sport (foto: Glas Podrinja)

konferencija za medije povodom manifestacije: S. Nikšić i M. Panović (desno) gradski većnik za sport (foto: Glas Podrinja)

Tradicionalna fitnes manifestacija u Šapcu

Šesti tradicionalni Nika fit day, međunarodna fitnes manifestacija biće priređena u Šapcu. Kao i prethodnih godina biće organizovani master klasovi, radionice i edukacije koje će voditi stručnjaci iz inostranstva, naglasila je Sanja Nikšić, organizator događaja, na konferenciji za medije.

-Akcenat ove godine je inkluzivnoj radionici koja traje dva časa i ima za cilj podizanje svesti svih i ukazivanje na mogućnosti različitih aktivnosti osoba sa invaliditetom kroz saveze koji postoje u svim gradovima. Kroz upoznavanje sa njihovim radom, one mogu naći pravu aktivnost i za sebe - ističe Nikšić.

Inkluzivna radionica je u subotu, na Trgu šabačkih žrtava od 14 do 16 časova, predviđena je i prezentacija jedinstvenog inkluzivnog sporta baskin koji već nekoliko godina postoji u Šapcu.

U ostatku programa učesnici će snimati najnoviju koreografiju za youtube gde će se predstaviti više stotina učesnika. Master klas će biti organizovan u hotelu, gde će biti tokom vikenda i radionice različitih vrsta plesa.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Šabac.
G.P.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa