8. april 2023.8. apr 2023.
Ulica humanih Čivijaša (Foto: TOŠ)

Ulica humanih Čivijaša (Foto: TOŠ)

Ulica humanih Čivijaša

Sav novac prikupljen tokom manifestacije "Ulica humanih Čivijaša" biće uplaćen u Fond za dečenje dece obolele od teških i retkih bolesti. Građani Šapca podržali su događaj kupovinom predmeta na štandovima u Gospodar Jevremovoj ulici, a predmete za prodaju pripremili su predškolci, učenici, kao i brojna šabačka udruženja.

Jelena Milošević (Foto: TOŠ)


Manifestaciju je otvorila članica Gradskog veća zadužena za socijalna pitanja, rad i zapošljavanje Jelena Milošević koja je tom prilikom istakla da Fond finansira grad, ali da je veoma značajna podrška celokupne zajednice.

Učestvovali vrtići, škole, udruženja (Foto: TOŠ)


Događaj je, kao i prethodnih godina, organizovala Turistička organizacija grada Šapca.

Dušan Simić (Foto: TOŠ)


-Naša ulica, ulica svih Čivijaša je iz godine u godinu sve brojnija, masovnija, nasmejanija, ispunjena radošću i iskrenom željom da drugima pomoć pružimo. Humanost na delu je nešto što treba da razvijamo i negujemo svakog dana, sa mišlju da naše malo, nekome znači mnogo, rekao je Dušan Simić, direktor Turističke organizacije grada Šapca i zahvalio svim vrtićima, školama, udruženjima i ustanovama koje su uzele učešće u ovogodišnjem programu, sa zajedničkim ciljem da se prikupi što više sredstava za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Sav prihod Fondu za lečenje dece obolele od teških i retkih bolesti (Foto: TOŠ)


Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa