11. april 2023.11. apr 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Koceljeva je domaćin republičkog takmičenja iz računovodstva

Zahvaljujući prošlogodišnjem pobedniku državnog takmičenja iz računovodstva, tada maturantu, a danas studentu Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Andriji Panteliću, koceljevačka Srednja škola dobila je priliku da bude domaćin ovogodišnjeg republičkog takmičenja iz ovog predmeta.


Najbolji ekonomski tehničari odmeriće snage 28. i 29. aprila u Koceljevi, a u ovoj obrazovnoj ustanovi kažu da su pripreme u toku i da čine sve da budu dobri domaćini, ugoste sve koji tom prilikom dođu u tamnavski kraj i potrude se da im boravak u ovoj varoši i njenoj okolini ostane u što lepšem sećanju.


–Nama je veoma važno da takmičenje protekne u najboljem mogućem redu. Pripreme su u toku. Verujemo da ćemo biti spremni i da će svi učesnici biti zadovoljni našom ulogom domaćina- izjavio je direktor Srednje škole Veroljub Matić i dodao da su prijave škola još uvek u toku, te da su do pre nekoliko dana učešće prijavile Prva, Druga i Peta ekonomska škola iz Beograda, Paraćin, Jagodina, Smederevo, Titel, Velika Plana, Niš...



Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa