18. april 2023.18. apr 2023.
M. Tubić VK Šabac (foto: Glas Podrinja)

M. Tubić VK Šabac (foto: Glas Podrinja)

Dupli vaterpolo program

Dva šabačka vaterpolo kluba igraju u sredu najvažnije utakmice na domaćoj sceni, a svi zaljubljenici u ovaj sport imaju priliku da uživaju u duplom programu na Gradskom bazenu naredne večeri (19. april).

Mladi igrači Save sa trenerom Mandićem (foto: D. B.)


Najpre nastupa član Prve A lige, ekipa Save, koja pokušava da u baražu izbori opstanak u drugom rangu srpskog vaterpola. Rival na tom putu je obrenovački TENT. U sredu od 18 časova je prvi meč baraža koji predviđa seriju na dve dobijene utakmice. Sava je najmlađi tim Prve A lige, sastavljen isključivo od igrača iz škole VK Šabac, te je iskustvo svakako na strani gostiju, no mladi igrači crno-žutih se uzdaju u svoj kvalitet i podršku sa tribina.

M. Repanović - VK Šabac (foto: Glas Podrinja)


Od 20 časova VK Šabac igra novi derbi i traga za nadoknadom minusa iz prve utakmice četvrtfinala plej ofa. Rival je veliki Partizan, a Šapčani žele da u revanšu nadoknade poraz od 9:6 iz prve utakmice i tako izbore plasman u polufinale plej ofa Super lige. Biće ovo peti duel dva kluba ove sezone, Šapčani su pretrpeli dva poraza u Beogradu, ali su na domaćem bazenu jednom remizirali, dok je u poslednjem duelu Šabac ubedljivo porazio goste, 12:4.

Uz podršku s tribina ostvarenje zacrtanog je moguće (foto: Glas Podrinja)
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa