25. april 2023.25. apr 2023.
Foto: Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović- zvanična Fejsbuk stranica

Foto: Predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović- zvanična Fejsbuk stranica

Radovi na rekonstrukciji potisnog cevovoda

Na izvorištu „Bogatić“ u Bogatiću u toku je izvođenje radova na rekonstrukciji potisnog cevovoda između bunara B-1 i B-2, u ukupnoj dužini od 100 metara kojom je predviđena zamena postojećeg LG cevovoda Ø400 novim PEHD cevima Ø315 mm, kao i izgradnja-dogradnja i opremanje šahtova na mestima spajanja novog cevovoda sa postojećim, objavljeno je na zvaničnoj stranici predsednika Opštine Bogatić Milana Damnjanovića. Radovi se izvode u skladu sa Projektom izgradnje tri bunara radi proširenja izvorišta, a njihova okvirna vrednost sa materijalom iznosi 3.570.000,00 dinara.
Radovi na rekonstrukciji potisnog cevovoda

Navedena sredstva su opredeljena budžetom opštine kroz usvojen Program subvencija JKP „BOGATIĆ“ koje izvodi radove sopstvenom mehanizacijom i radnom snagom uz angažovanje podizvođača u delu građevinskih radova i za poslove sučeonog zavarivanja cevi.

U toku radova koji ukupno traju sedam do 10 dana građani će imati redovno snabdevanje vodom, uz mogući pad pritiska u pojedinim delovima dana, u zavisnosti od potrošnje, dodaje se u saopštenju.
G.P.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa