3. maj 2023.3. maj 2023.
Gradonačelnik Šapca sa meštanima sela Bojić (Foto: Glas Podrinja)

Gradonačelnik Šapca sa meštanima sela Bojić (Foto: Glas Podrinja)

U toku radovi na asfaltiranju 2,3 kilometra puta u Bojiću

U pocerskom selu Bojić u toku su radovi na asfaltiranju u dužni od 2, 3 kilometra saobraćajnica. Vrednost radova je oko 25 miliona finansiranih iz budžeta Grada Šapca.

Nakon završetka radova biće povezano oko 40 domaćinstava Bojića, što će meštanima znatno olakšati i ubrzati svakodnevno putovanje do drugih mesta i atara.
Asfaltiranje puta u dužini od 2,3 kilometra u Bojiću (Foto: Glas Podrinja)

Ulice Dositeja Obradovića, Kralja Milutina i Vojvode Stepe Stepanovića dobijaju asfalt.


-Sve ono što radimo je kako bi meštani ostali na svojim imanjima. Selo ima veliki broj dece, te je nedavno urađeno i dečje igralište, autobusko stajalište kod škole -rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i istakao da je oko 80 kilometara putne infrastrukture urađeno za protekle dve godine.

-Verujemo da je to jedan od prioriteta za meštane i zbog toga smo odlučili da poništimo odluku o sufinansiranju radova od strane meštana. Sve troškove sada snosi Grad. Smatramo da je važno da se grade i igrališta, sportski tereni, uređuju škole, domove kulture i sve ono što znači stanovnicima na seoskom području kako bi imali kvalitetne uslove za život.
Meštani pocerskog sela Bojić sa predstavnicima lokalne samouprave (Foto: Glas Podrinja)

Predsednica Saveta mesne zajednice Bojić Ivana Vilotić istakla je značaj asfaltiranja ove deonice za sve meštane.

-Da bi ostali na selu i bavili se poljoprivrednom proizvodnjom važna je putna infrastruktura. Radovi su finansirani iz budžeta grada u potpunosti, te smo kao meštani zahvalni gradonačelniku i preduzeću Infrastruktura.
(Foto: Glas Podrinja)
M.Ž.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa