11. maj 2023.11. maj 2023.
Nastavak uspešne saradnje (Foto: Glas Podrinja)

Nastavak uspešne saradnje (Foto: Glas Podrinja)

Metaloplastika i "Eliksir" nastavljaju uspešnu saradnju

Eliksir Zorka biće i sledeće sezone sponzor Rukometnog kluba Metaloplastika. Ugovor o sponzorstvu i nastavku saradnje potpisan je u okviru obeležavanja 85 godina od osnivanja Hemijske industrije Zorka Šabac.

Potpisivanje ugovora (Foto: Glas Podrinja)


-Ovo je veliki dan za klub. Daje nam dodatni motiv da istrajemo u svojoj borbi u ostvarivanju sportskih ciljeva. Velika je čast i zadovoljstvo što je jedna firma svetskog renomea u RK Metaloplastika prepoznala iskrenog sportskog prijatelja koji se trudi da opravda sve što su oni uložili u nas. Od početka naše saradnje postigli smo mnogo zajedničkih uspeha. Prvi put u istoriji kluba, pod imenom Metaloplastika Eliksir, smo osvojili Super kup, učestvujemo na evropskom prvenstvu u EHF kupu, nastavljamo borbu za tutulu prvaka države. Za vikend se sastajemo sa RK Partizan u polufinalu. Velika stvar za nas su deca koja su budućnost kluba. Sve tri naše mlađe selekcije nastvljaju borbu za šampiona države, dve generacije su prvaci regiona, rekao je predsednik RK Metaloplastika Branislav Đurkovići zahvalio Stanku Popoviću, vlasniku Eliksira i svim zaposlenim u kompaniji Eliksir na bezrezernoj podršci u ostvarivanju sportskih rezultata.

Branislav Đurković (Foto: Glas Podrinja)



Vladan Matić (Foto: Glas Podrinja)

-Eliksir treba da bude primer za druge kompanije u Šapcu kako se odnosi prema sportu i kako se podržava jedan vrhunski klub. Ukoliko bi još kompanija sledilo primer Eliksira mogli bismo još jače da se upustimo u borbu za titulu. Neki od klubova protiv kojih igramo su od nas znatno finansijski moćniji, a mi to moramo da nadomešćujemo borbenošću, voljom i improvizacijama, rekao je Vladan Matić trener RK Metaloplastika Eliksir.


Izložba o istorijatu HI Zorka (Foto: Glas Podrinja)


Igrači i stručni štab Metaloplastike imali su priliku da u krugu kompanije pogledaju izložbu posvećenu istorijatu HI Zorka Šabac, kustosa Branislava Stankovića. Obišli su i fabrički kompleks, a master hemičar Nataša Todorov, menadžer održivog razvoja, održala im je i prezentaciju Eliksir Zorka - održiva rešenja za budućnost.

Branislav Đurković i Stefan Komazec (Foto: Glas Podrinja)


-Izuzetno nam je zadovoljstvo što produžavamo saradnju koju smo prošle godine započeli. Izuzetno smo zadovoljni tom saradnjom i to je osnovni razlozašto je nastavljamo. Saradnja između nekadašnje Zorke, sada Eliksira i Metaloplastike je prirodna. To su simboli Šapca i brendovi koji su prepoznati, ne samo na evropskom, nego i na svetskom nivou. Mi se kao firma nalazimo u uzlaznoj putanji. Kao Eliksir Grupa imamo tri divizije, više od 1.800 zaposlenih, od čega je u Šapcu 600. Imamo petogodišnji investicioni ciklus od 250 miliona evra. Isto tako i Metaloplastika Eliksir ide uzlaznom putanjom sportskim rezultatima, ali i organizacionim razvojem, sve većim brojem dece u klubu i publike u Hali. Ponosni smo na njihove rezultate, rekao je Stefan Komazec direktor Elikisr Zorke i najavio da će otvoriti svoja vrata za građane u narednom periodu.

Igrači i stručni štab u pogonima kompanije Eliksir (Foto: Glas Podrinja)
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa