11. maj 2023.11. maj 2023.
Štafetna trka "Bijeljini na dar"

Štafetna trka "Bijeljini na dar"

Štafetna trka u okviru manifestacije "Bijeljini na dar" održana je jutros sa početkom od 8 sati. Startovala je iz centra Bogatića, a sa završetkom u Bijeljini, na trasi dužine 22 km, saopštio je Sportski savez opštine Bogatić.
Sportski savez opštine Bogatić

U samoj trci su učestvovala deca članovi Atletskog kluba Bogatić.

" Posle 33 godine postojanja KROS RTS-a prvi put prelazi van granica Srbije. Drina nije granica nego spojnica. Drina je kičma između dva naroda, tj. jednog naroda - braće sa dve strane Drine. Gradu Bijeljina je pripala čast da bude domaćin i akter jednog ovakvog događaja.", rekao je savetnik gradonačelnika Bijeljine Radiša Petrović.

" Učesnici su članovi Atletskog kluba Bogatić, deca su se rado odazvala, a i sam grad Bogatić se rado odazvao ovoj manifestaciji. Oba naša naroda se nalaze na obalama reke Drine, koja nas samo fizički razdvaja, ali nas emotivno spaja. Zahvaljujemo se predsedniku opštine Bogatić Milanu Damnjanoviću na podršci i neizmernoj pomoći, kao i klubu "Atletika" Bogatić i profesorima fizičkog vaspitanja iz Bogatića, Klenja i Badovinaca", rekao je predsednik Sportskog saveza opštine Bogatić Radosav Berić.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa