20. maj 2023.20. maj 2023.
Jedna pobeda deli od titule (foto: RS Vojvodine)

Jedna pobeda deli od titule (foto: RS Vojvodine)

Metaloplastika u finalu Prvenstva Srbije

Metaloplastika je blizu nacionalne titule! Seniori nisu izborili finale plej ofa, ali su igrači 2009. godište i mlađi (uzrast do 14 godina) izborili plasman u finale državnog prvenstva i sutra će se boriti za šampionsku titulu. Rival je poznat iz regionalnog takmičenja, Hajduk Beška.

Šapčani su vrlo uverljivo stigli do finala. Predvođeni Miodragom Kažićem i Nemanjom Aleksićem u grupnoj fazi su savladali beogradski Sinđelić sinoć, danas vrlo ubedljivo Dubočicu, da bi u polufinalu večeras pobedili 15:13 Voždovac, najbolji tim RS Beograd.

Hajduk je iznenađenje takmičenja. Bili su najbolji u konkurenciji Smedereva i Rakovice, a potom u polufinalu dominirali protiv Šamota, zasluženo izborivši priliku da igraju za zlato.

U Super ligi Vojvodine Metaloplastika je dva puta pobedila Hajduk. Inače, većinu igrača Metaloplastike čine momci koji su pre dve godine osvojili šampionsku titulu za uzrast do 12 godina, a preostali su rukometaši što su prethodne godine, u istom uzrastu postali vicešampioni Srbije.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa