28. maj 2023.28. maj 2023.
zvanična fb stranica Zavoda za javno zdravlje Šabac

zvanična fb stranica Zavoda za javno zdravlje Šabac

Predstavnice Zavoda za javno zdravlje Šabac na edukaciji u Beogradu

U organizaciji John Snow Research & Training Instituta (JSI) koji implementira projekat MOMENTUM-Transformacija i pravičnost rutinske imunizacije Američke agencije za međunarodni razvoj i Kancelarije NALED u Beogradu, održana je kontinuirana medicinska edukacija. U ime Zavoda za javno zdravlje Šabac učestvovale su dr Dragana Radojičić, spec.epidemiologije - pomoćnik direktora za poslove javnog zdravlja iz oblasti epidemiologije i mikrobiologije i Željka Ninković, master javnog zdravlja iz Odeljenja za promociju zdravlja, navodi se na zvaničnoj fb stranici ZZJZ Šabac.

Edukacija se sastojala iz tri ključne oblasti koje se odnose na komunikaciju lekar - pacijent, a na teme značaj zdravih stilova života uključujući vakcinaciju, imunizaciju protiv Covid-19 i pružanje kvalitetne zdravstvene usluge kroz bolju komunikaciju sa pacijentima.

Program je realizovan kroz šest tematskih sesija koje su obuhvatile: zdrave stilove života i veštine kvalitetnog pružanja zdravstvenih usluga, informacije o zdravim stilovima života, komunikaciju u sklopu veština kvalitetnog pružanja zdravstvenih usluga, kao i primenu tih veština.

Edukacija je bila namenjena predstavnicima instituta i zavoda za javno zdravlje kao i lekarima opšte medicine, interne medicine, ginekologije i onkologije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa