29. maj 2023.29. maj 2023.
Različite teme u fokusu (foto: Pixabay)

Različite teme u fokusu (foto: Pixabay)

Naslovne strane za 29. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za ponedeljak 29. maj 2023. godine pišu o situaciji nakon još jednog skupa "Srbija protiv nasilja", povlačenju Aleksandra Vučića sa čela stranke i situaciji na Kosovu.

Blic - List piše o burnih 48 sati na političkoj sceni Srbije i na naslovnoj strani pita "Šta sad?" Prognoza za leto 2023. "Kada je pravo vreme da se ide na more?"

VEČERNjE NOVOSTI - Analitičari saglasni "Vučićevo povlačenje ne topi rejting SNS-a". List otkriva "Garancije KFOR-a ne vrede, Srbi kao glineni golubovi". Drugi krug izbora "Erdoganu Turci opet ukazali poverenje".

DANAS - Organizatori skupa "Srbija protiv nasilja" nakon svog protesta i mitinga vlasti "Nema razgovora dok ne budu ispunjeni svi zahtevi". Sagovornici Danasa o tvrdnjama Stanislave Pak da predsednik čak "određuje i sve novinske naslove" u tekstu "Vučić je urednik većine medija". Šta može da se očekuje od smene u vrhu SNS-a - "Vučić, Vučević - ista stranka, drugo pakovanje".

NOVA - Za predsednika naprednjaka izabran Miloš Vučević "I posle Vučića Vučić". Strava i užas na Klinici za opekotine "Buđ, đubre, fekalije i jedna sestra u smeni na skoro 30 obolelih". Pod naslovom "Zbog mini-elektrane ostaje bez vode 250 domaćinstava" list piše da građani i udruženja iz Prijepolja traže zaštitu reke.

POLITIKA - Brisel pomaže depopulaciju Albanaca "Dogodine će na KiM ostati samo pola miliona ljudi". Ministar odbrane Miloš Vučević kaže "Situacija na Kosmetu može da eksplodira svakog trenutka". "Zlatnu palmu" dobila francuska rediteljka Žistin Trije "Jedno telo, jedan sud i jedna žena".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa