1. jun 2023.1. jun 2023.
Vasilije Tadić i Andrej Pakljanac (Foto: Glas Podrinja)

Vasilije Tadić i Andrej Pakljanac (Foto: Glas Podrinja)

Andrej i Vasilije pobednici osmih Reklamatera

Vasilije Tadić i Andrej Pakljanac sa reklamom za Levis farmerice pobedili su na osmim Reklamaterima Odseka za medicinske i poslovno – tehnološke studije Akademije strukovnih studija Šabac. Drugo mesto osvojila je Daška sa reklamom za osiguranje, a treće Teodora Vučinić, Emilija Ljubinković i Aleksandra Lazić sa reklamom za turističku agenciju. Pobednike su birali stručni žiri i publika sastavljena od studenata.

Prvoplasirani sa rukovodiocem odseka dr Mirjanom Antonijević Nikolić i koordinatorkom dr Jelenom Jevtić


-Naša reklama se sastoji iz tri priče, a svaka je snimana na drugoj lokaciji. Radni deo Levis farmerica sniman je u Štitaru, odakle sam ja, drugi, poslovni deo, sniman je u gradu u naselju Benska Bara odakle je kolega Andrej, a treći u Velikom parku i tu su nam pomogle koleginice Jovana i Katarina koje su ulepšale reklamu, kaže Vasilije Tadić iz pobedničkog tima.

Vasilijeva i Andrejeva reklama dobila je najviše ocene kod publike, što im je donelo i ukupnu pobedu. Inspirisao ih je kvalitet i tradicija modnog brenda koji su predstavili.

-Želeli smo da prikažimo kvalitet Levis farmerica. To je marka koju još od 1873. godine nose sve generacije i mogu da se nose u svim kombinacijama, istakao je Andrej.

Stručni žiri (Foto: Glas Podrinja)


Ove godine tekmičilo se 12 grupa. Pored 10 ekipa redovnih studenata učestovala su i dva tima studenata koji studiraju iz radnod odnosa.

-Svake godine imamo sve više takmičarskih grupa. Drago mi je da se pored redovnih uključuju i studenti koji studiraju uz rad. Svi oni su uspeli u zadatku. Moj glavni zadatak dat njima jeste bio da rade timski, da se upoznaju, druže i stvaraju mrežu i snagu kojom će izgurati do kraja studija, kaže dr Jelena Jevtić, koordinator Reklamatera.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa