1. jun 2023.1. jun 2023.
Stanje na putevima Srbije

Stanje na putevima Srbije

Auto-put E-70, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu Batrovci, formirana kolona teretnih motornih vozila u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci, u smeru ka Batrovcima.

Na naplatnoj stanici Adaševci obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja.

Na deonici Šabac - Nakučani, u naseljenim mestima Zablaće i Gornja Vranjska, usled povlačenja vode koja se prethodno izlila na kolovoz, normalizovan saobraćaj.

Volujac - Nakučani, normalizacija saobraćaja nakon obustave zbog izlivanja reke Dobrave.

Kučevo – Petrovac na Mlavi, poddeonica Melnica - Kučajna - obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, od 05.06. do 01.11.2023. g. Alternativni putni pravac:
-Tranzit, iz pravca Kučeva ka Petrovcu na Mlavi, Kučevo – Salakovac – Petrovac na Mlavi – Žagubica.
-putnički saobraćaj: Petrovac na Mlavi – Ranovac – Aljudovo – Rabrovo - Kučevo.

Auto-put E-75, petlja Bujanovac Jug - petlja Preševo - radovi na ugradnji dilatacije na mostu preko reke Moravice, do 15.06.2023. Za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna traka na desnoj strani konstrukcije mosta, saobraćaj se odvija preticajnom trakom iz smera Niša ka Preševu.

U Pančevu - radovi na sanaciji gornjeg stroja nadvožnjaka od 05.06.2023. godine, uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforima, po fazama, u dužinama od 100 i 200 metara.

Auto-put E-75, petlja Bubanj Potok - petlja Lasta, smer ka Beogradu, do 05.06.2023, do 17č, zbog radova na izgradnji optičkog kabla za saobraćaj zatvorena krajnja desna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i preticajnom

Auto-put E-75, zona petlje Vodanj, izmenjen režim saobraćaja zbog radova na sanaciji nadvožnjaka do 25.06.2023. Saobraćaj se odvija zaustavnim saobraćajnim trakama oba smera, dok je preticajna i vozna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
GP

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa