1. jun 2023.1. jun 2023.
Pixabay

Pixabay

RHMZ: U narednih pet dana pljuskovi, grad, velika količina padavina za kratko vreme, jak i olujni vetar

Sutra ujutru, 2. juna, ponegde po kotlinama zapadne i jugozapadne Srbije očekuje se kratkotrajna magla. Tokom dana promenljivo i nestabilno vreme, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji će biti izraženiji u drugom delu dana. Lokalno se očekuju grmljavinske nepogode sa jakim pljuskom za kratko vreme, gradom i kratkotrajno jakim vetrom u zoni pljuska. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša od 23 do 27 stepeni, saopštava RHMZ.

Subota, 3. juni: Promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, češćim u drugom delu dana i to uglavnom južnije od Save i Dunava. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša od 22 do 25 stepeni. Upozorenja: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 95%.

Nedelja, 4. juni: Promenljivo i nestabilno sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova s grmljavinom. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, najviša od 23 do 26 stepeni. Upozorenja: Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća 95%.

Ponedeljak, 5. juni: Promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom izraženijim posle podne i uveče, kada se očekuju i lokalne vremenske nepogode: grad, velika količina padavina za kratko vreme i jak i olujni vetar. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 11 do 16 stepeni, najviša od 24 do 27 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 06.06.2023. do 10.06.2023.)
Zadržaće se promenljivo i nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina koji će biti izraženiji u drugom delu dana kada se očekuju i lokalne vremenske nepogode: grad, velika količina padavina za kratko vreme, jak i olujni vetar.
GP

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa