2. jun 2023.2. jun 2023.
Beta

Beta

Naslovne strane za petak, 2.jun

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 2. juna, najviše pišu o odluci vlade Srbije da školska godina bude završena 6. juna i porukama sa samita Evropske političke zajednice u Kišinjevu, prenosi Beta.

BLIC - "Svi đaci na raspustu od 6. juna", o odluci vlade Srbije. "Novak kao ajronmen", o teniseru Novaku Đokoviću.

VEČERNjE NOVOSTI - "Svet sada razume ko je krivac na Kosovu", o učešću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu Evropske političke zajednice u Kišinjevu. "Raspust za sve škole od 6.juna", o odluci vlade Srbije.

DANAS - "Koju nam to imitaciju sad sprema režim", kaže psiholog Žarko Korać, o razlozima pomeranja skupa "Srbija protiv nasilja" za subotu, 3. jun. "Lideri na samo 20 kilometara od Ukrajine", o samitu Evropske političke zajednice u Kišinjevu.

NOVA - "Ako Vučić ne bude dao Gašića, daće celu vlast", kaže potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić. List piše da vlast planira provokacije na protestu "Srbija protiv nasilja", u tekstu pod naslovom: "Režim želi da izazove incidente sa opozicijom".

POLITIKA - List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleeksandra Vučića sa samita Evropske političke zajednice u Kišinjevu, u tekstu pod naslovom: " Srbija uvek za razgovor, kompromis nije loša reč". "Kraj školske godine 6. juna", o odluci vlade Srbije.
G. P.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa