3. jun 2023.3. jun 2023.
Sa prošlogodišnjeg Dana policije (Foto: Glas Podrinja)

Sa prošlogodišnjeg Dana policije (Foto: Glas Podrinja)

Sutra dan MUP-a na Trgu, građani pozvani na obeležavanje

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležava se 4. juna. Tim povodom na teritoriji čitave Republike Srbije organizovaće se niz manifestacija kako bi se rad policije približio građanima.

Ovaj dan u Šapcu obeležiće pripadnici Polcijske uprave Šabac zajedno sa Odeljenjem za vanredne situacije i Graničnom policijom na Trgu šbačkih žrtava od 11.00 časova. Na taktičko-tehničkom zboru građani će moći da vide vozila i deo opreme koje ove službe koriste u svom radu.

Deo opreme moći će i da se proba, te će tako zainteresovani sugrađani moći da se oprobaju u forenzičkim tehnikama, da probaju naočare za termovizijski vid ili se na trenutak nađu u ulozi vatrogasca.

Događaj poslednjih godina privlači veliku pažnju Šapčana, a pogotovu dece koja mogu da upoznaju policajce koji brinu o njihovo bezbednosti i uživo vide opremu koju su gledali samo u filmovima.

Policijska uprava Šabac poziva sve građane, kao i roditelje da im se sa decom pridruže u nedelju na gradskom trgu u Šapcu, kao i u Ulici Jovana Cvijića u Loznici i da zajedno sa njima obeleže njihov dan



M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa