16. jul 2018.16. jul 2018.
Prijem za šampione

Prijem za šampione

Tokom maja šabački Mačevalački klub "Cerski junaci 1914" ostvario je zapažene rezultate na državnom Prvenstvu Srbije, o čemu ste čitali u našem listu. Za stručni štab i deo takmičara danas je u Gradskoj kući upriličen prijem. Član Gradskog veća Božidar Katić i predsednik Turističke organizacije Šapca Srđan Mitrašinović ugostili su mlade šampione: Luku Rankovića, Luku Maksimovića, Anđelinu Đorđević i Ninu Mićović, kao i trenerea Vladana Rankovića.
-Ponosni smo uvek kada ugostimo šampione, nije bitno u kojoj oblasti. Ponosan sam na mlade šampione u mačevanju jer su krenuli od nule, klub je nedavno osnovan, a već je jako uspešan, oni su dokaz da se radom i trudom može postići - rekao je Katić.
-Ovi mladi ljudi su za kratko vreme postigli mnogo, ne samo da su svoj klub podigli visoko, već su u Šabac doneli mačevanje, doveli međunarodna takmičenja, učinili da ovaj stari sport u svetu, u našem gradu novi, postane, za kratko vreme vrlo popularan. Što se mene tiče, još važnije od medalja su drugarstva koja oni razvijaju, neguju, zdrav život i to je najvažnije u ovom uzrastu - dodao je Mitrašinović.
-Ovog proleća smo odbranili ekipnu titulu, Luka Ranković je ponovo šampion u floretu, imamo još medalja sa državnog, sve su bolji takmičari u svim starosnim kategorijama, dovodimo međunarodna takmičenja i naredne godine u Šabac, tako da napredujemo brže nego što smo planirali i veliki udeo u tome ima pomoć našeg grada - rekao je Ranković Vladan, predsednik i trener MK "Cerski junaci 1914".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa