18. jul 2018.18. jul 2018.
ŠABAČKE KONjIČKE SVEČANOSTI
Za vikend 21. i 22. jula, od 16 časova

ŠABAČKE KONjIČKE SVEČANOSTI

Tokom predstojećeg vikenda, u subotu i nedelju – 21. i 22. jula, Šabački hipodrom biće poprište okršaja najboljih galopera ovih prostora na sedmim Šabačkim konjičkim svečanostima, dvodnevnom prazniku galopa, kako poklonici konjičkog sporta nazivaju ovaj događaj. Kao najava tradicionalne manifestacije, prošle srede u Gradskoj kući upriličena je konferencija za medije na kojoj su učestvovali predstavnici organizatora i učesnika, dok su izvučena i startna mesta u najvećoj trci.
Prema ustanovljenom rasporedu,u trci "Memorijal kralja Aleksandra", upisana grla će biti na sledećim startnim pozicijama:
1.Rhett Butler
2.Sunshine girl
3.Merion
4.Rabi
5.Jaafi
6.Argentario
7.Smiling
8.Ornament
9.Ile de France
10.Atila Trlić
11.Ogon
12.Ivo Dzima
Galoperi će se, tokom dva dana svečanosti, na šabačkoj stazi nadmetati u još devet trka – među kojima su okršaji na 1.600 m – Ženska i Šabačka milja, Memorijal Dragana Kiće Popovića na 1.800, Omice i ždrepci na 2.000 i Dvogodački kup na 1.350m.
Organizatori KK “Džokej klub Šabac” i Turistička organizacija grada Šapca najavljuju i bogat prateći program. Tradicionalno će biti izabrana najšarmantnija dama na Šabačkom hipodromu, uz reviju šešira modne kuće “NF šeširi i asesoari” iz Novog Sada. U pauzama između trka posetioci mogu uživati u paradi fijakera i izboru najlepše zaprege, a spremnost u trci na 100 metara pokazaće i jahači.

Opširnija najava događaja u štampanom izdanju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa