17. septembar 2023.17. sep 2023.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za nedelju, 17. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 17. septembar pišu o povećanju broja inficiranih koronom i drugim vrstama virusa, o godišnjici operacije "Halijard" u Drugom svetskom ratu, o stanju na Beogradskoj berzi i o drugim temama.

BLIC - "Drogu švercuju u teglama, pelenama, rezervoaru", list piše o iskustvima carinika koji navode šta se sve švercuje i kako. O povećanju broja inficiranih koronom i drugim virusima "Rota virus napada decu, korona u zaletu a vreba i denga".

ALO - "U Mrčajevcima Kupusijada, a u Šapcu - Čivijada", piše list o manifestacijama koje se krajem leta održavaju u Srbiji.

VEČERNjE NOVOSTI - "Mog oca je spaslo hrabro srpsko srce", izjava sina pilota SAD oborenog iznad Srbije 1944. godine, koji je spasen u operaciji "Halijard". "Herojski juriš 'slomio' vojsku od 700.000 ljudi", podsećanje povodom obeležavanja godišnjice proboja Solunskog fronta u Prvom svetskom ratu.

KURIR - Novi artikli koji će biti obeleženi znakom "bolja cena": "Jeftiniji ulje, keks, margarin, pašteta..."

POLITIKA - Intervju sa ministarkom pravde Majom Popović "Doživotni zatvor za silovatelje". Direktor Beogradske berze Ivan Leposavić za list kaže "Berzi nedostaje ponuda atraktivnih akcija".

SRPSKI TELEGRAF - Rudnici litijuma širom Evrope: "Bogate se na litijumu, a mi smo ispali glupi".
Beta

Najnoviji broj

18. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa