19. septembar 2023.19. sep 2023.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 19. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak 19. septembar 2023. godine pišu o budućim izborima, ratu u Ukrajini i cenama hrane i benzina.

BLIC - Predsednik Aleksandar Vučić mnogo otkrio, ali i sakrio "Izbori sa bar tri nepoznate". Nova glavobolja za podstanare zbog poreza "Prete veće kirije i do 20 odsto".

VEČERNjE NOVOSTI - Nemci otkrili taktiku "Ratni užas u Ukrajini trajaće još devet godina". Analiza Novosti "Izborni kalendar sa svim opcijama". Novi krug nižih cena "Jeftinije brašno, ulje, džem, viršle".

DANAS - Američke diplomate demantovale za Danas da su pozvale direktora BIA na obeležavanje godišnjice Halijarda "Ambasada SAD: Nismo zvali Vulina u Pranjane". Šta se može očekivati od razgovora Beograda i Prištine uz podsredstvo EU "Neuspeli dijalog uvodi u novu krizu". Zbog čega je dizel u Srbiji najskuplji u regionu i kakvo je stanje u Evropi "Cene kao u Nemačkoj, a biće i više".

NOVA - Vlast meri da li da raspiše izbore do kraja godine "Deveti oktobar - krajnji rok". Smenjena tužiteljka Bojana Savović otkrila nove detalje afere godine "Oteli joj predmet EPS, pa pustili sve pohapšene, jer nisu podigli optužnicu". Građani ogorčeni zbog uvođenja novih, rigoroznih pravila za izdavanje nekih medikamenata "Do lekova za oči i alergiju samo uz izveštaj specijaliste".

POLITIKA - Centralna tema naslovne strane "Opozicija skupo plaća udar na jeftini parizer". Iz sveta "Rusija traži da Međunaroddni sud pravde odbaci tužbu Ukrajine". Počela primena nove metode za proveru autentičnosti proizvoda "Da li je na domaćem tržištu hrane odžvonilo falsifikatima".
Beta

Najnoviji broj

20. jun 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa