23. septembar 2023.23. sep 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Upozorenje na olujne padavine, lokalnu pojavu grada i olujni vetar

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom koje će danas posle podne i uveče zahvatiti severne i zapadne krajeve Srbije, a krajem dana, tokom noći (23./24. septembar) i sutra, 24. septembra, proširiće se na celu zemlju uz intenziviranje padavina i lokalnu pojavu kratkotrajnih vremenskih nepogoda praćenih gradom, olujnim vetrom i velikom količinom padavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Obilne padavine u Bačkoj i Sremu se očekuju već danas posle podne i uveče, a u ostalim krajevima sutra, i to posebno u drugom delu dana, od 40 do 80mm, a lokalno i oko 100 mm za 24h, što predstavlja mesečnu količinu padavina.

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom koje će večeras i tokom noći ka nedelji (23./24. septembar) zahvatiti područje Beograda inteziviraće se u nedelju pa se u pojedinim delovima grada očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnim padavinama od 30 do 60 mm za 24 h, lokalno i više.
G. P.

Najnoviji broj

30. novembar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa