30. jul 2018.30. jul 2018.
foto: Mačva info

foto: Mačva info

Miloš i Jovana

Osim fudbala i priprema ekipa za novu sezonu, nedavni Memorijalni turnir u Klenju obeležio je jedan lep i svečani trenutak koji će zauvek pamtiti Miloš i Jovana.
Prenosimo Vam deo teksta sa sajta "Mačva info":

Na finalnoj fudbalskoj utakmici između FK “Duško “ iz Klenja i FK “Mladi Borac” iz Dublja, na Memorijalnom turniru posvećenom tragično nastradalom fudbaleru Klenja, Vanji Kojičiću posle samo nekoliko minuta igre utakmica je prekinuta!

Ne, ovoga puta prekid nisu izazvali nikakvi huligani i loši momci, već dobar momak, fudbaler i ljubav. Ljubav Miloša Kojića prema jednoj Jovani. Na nesvakidašnji, neobičan, lep i golgeterski efikasan način, Miloš je zaprosio Jovanu Smiljanić, izabranicu svoga srca.

Ljubav je ta koja navodi ljude da učine korak za koji nisu bili ni svesni, niti su sanjali da će ikada uraditi.

Kako zaprositi devojku, jedno je od divnih i večitih pitanja, na koje dosta muškaraca traži odgovor?! A odgovor je gledajući Miloša i Jovanu jednostavan! Slušaj svoje srce, ono će ti sve reći, jer u ljubavnom zanosu, razum i nije od neke velike pomoći.

Najbolji sportista Opštine Bogatić u 2014 godini, najbolji strelac Mačvanske okružne lige, jedini igrač Klenja sa internacionalnim iskustvom, čija je ljubav prema svom Klenju jača od ljubavi prema novcu i karijeri postigao je pogodak karijere, Jovana je rekla da!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa