Info

20. novembar 2023.20. nov 2023.
Naslovne strane za ponedeljak, 13. novembar 2023.

Naslovne strane za ponedeljak, 13. novembar 2023.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 20. novembar 2023. godine pišu o plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo, novom stadionu "Kraljevica" u Zaječaru i izbornim temama, navodi agencija Beta.

BLIC - "Mladi iks faktor na izborima", piše list i navodi da najređe glasaju mladi od 18 do 30 godina. "Srbija na mišiće do EP 2024.", o plasmanu fudbalske reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

VEČERNjE NOVOSTI - O plasmanu fudbalske reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvu u tekstu "Orlovima viza za Evro". "Stadion Kraljevica po standardima UEFA", o novom stadionu u Zaječaru.

DANAS - O otvaranju stadiona "Kraljevica" u Zaječaru, list piše pod naslovom "Došli, videli, otvorili, pa 'pobegli' za Leskovac". "Čeka se SNS odgovor na ProGlas", o inicijativi javnih ličnosti koje pozivaju na masovni izlazak na izbore.

NOVA - Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić kaže za list "Režim je u Bavaništu polomio zube". "Štrajkovi na sve strane, a Vučić otvara stadione", piše list.

POLITIKA - "Kurti opet uskraćuje Srbima izborno pravo", navodi list. "Nacionalni stadion u Beogradu do 1. decembra 2026. godine", prenosi list najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Beta

Najnoviji broj

7. decembar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa