2. avgust 2018.2. avg 2018.
Dveri dementuju naprednjake

Dveri dementuju naprednjake

Pokret Dveri osudio je danas medijske i druge napade na lidere Saveza za Srbiju pred tribinu u Šapcu uz ocenu da vlast na sve načine pokušava da spreči delovanje tog opozicionog saveza.
"Oni pljuju, etiketiraju i fizički nasrću na sve koji misle drugačije", naveo je pokret Dveri i osudio sve "lažne natpise" koji su se pojavili u medijima vezano za događaje juče u Šapcu, ukazujući da nisu osuđivani napadi na članice tog pokreta.
Pokret Dveri je naveo da ne razume zašto predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji stalno tvrdi da je opozicija nebitna i neozbiljna, smeta da ta ista opozicija održi tribinu i razgovara sa gradjanima pa je "potegao kompletnu mašineriju – lažne vesti u režimskim medijima, nekoliko SNS batinaša ispred ulaza u pozorište gde se održavala tribina, potpredsednicu SNS iz Vladimiraca koja glumi da je povređena itd".
Dveri su navele da je "notorna laž" objavljena u režimskim medijima da je Boško Obradović u Šabac došao pod rotacijom i da automobil na slikama i snimku nije njegov, kao i da nikada nije posedavao auto te marke.
"Druga laž je da je Boško na tribinu došao sa obezbeđenjem. Predsednik Dveri je pre tribine bio sa članovima u kancelariji u Šapcu i odatle su svi zajedno krenuli ka pozorištu", naveo je pokret Dveri i dodao da je Obradović bio u pratnji pet dama.
Pokret je naveo da su "SNS batinaši pokušali da isprovociraju predsednika Dveri i grubo su gurali čak i žene i unosili im se u lice, posebno muškarac u žutoj majici", dodajući da je "izgleda nasilje nad ženama iz Dveri dozvoljeno, jer o tome niko nije pisao".
Dveri su upitale zašto niko nije našao za shodno da se zapita šta radi petnaestak "SNS batinaša ispred tribine opozicije" i da li je normalno maltretiranje i guranje svih, a naročito žena koje su došle sa liderima opozicije, kao i da li to znači da opozicija nema pravo na delovanje i slobodu govora.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa