2. avgust 2018.2. avg 2018.
DS: Napad na ženu u Šapcu insceniran, pristalice SNS pokušale da izazou nerede

DS: Napad na ženu u Šapcu insceniran, pristalice SNS pokušale da izazou nerede

(Beta) - Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je navodni napad opozicije na jednu ženu pred skup partija koje žele da formiraju Saveza za Srbiju u Šapcu insceniran i da su pristalice Srpske napredne stranke (SNS) pokušavale da izazovu nerede i nasilje, kako bi za to okrivili opozicione političare.

U saopštenju se navodi da su se DS u Šapcu danas javljali građani koji su tu ženu opisali kao aktivistkinju SNS iz Vladimiraca i "vatrenu sledbenicu (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića".

"Postoje i brojne fotografije putem kojih ona pokazuje svoju bliskost sa čelnicima SNS, među kojima je posebno ponosna na onu sa rođenim bratom predsednika Srbije, Andrejem Vučićem", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje da ta žena nije slučajno bila pred Šabačkim pozorištem, "već po nalogu svoje stranke i sa jasno određenim zadatkom".

DS je naveo da su pristalice SNS vređali, provocirali i pokušali da zastraše učesnike tribine u Šabačkom pozorištu i okupljene građane i da do većih sukoba nije došlo "samo zahvaljujući prisebnosti opozicionih prvaka i građana u Šapcu".

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa