9. decembar 2023.9. dec 2023.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za subotu, 9. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 9. decembar 2023. pišu o spisku podrške 2.000 poznatih ličnosti listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i drugim predizbornim temama.

POLITIKA - List prenosi izjavu mađarskog premijera Viktora Orbana "Nisam siguran da EU iskreno želi Srbiju". Jedna od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić za list kaže "Imamo pla i tim za borbu protiv bede i siromaštva".

KURIR - "Palestince teraju da kleče polugoli i vezanih očiju", o ratu Izraela i Hamasa. Pod naslovom "Crni Aleksa - Pet preloma za 22 meseca", o novoj povredi košarkaša Alekse Avramovića.
BLIC - "I Jokić podržao listu SNS", piše list o spisku javnih ličnosti koji su podržali listu "Srbija ne sme da stane". List predstavlja i istraživanje "Svi dokazi o poreklu Srba".

VEČERNjE NOVOSTI - Ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko u autorskom tekstu za list navodi "Zapad je u kampanji revizije istorije".

DANAS - Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kaže za list "Ako glasa pet odsto više građana, Vučić neće biti na vlasti". O spisku podrške listi "Srbija ne sme da stane", list piše u tekstu "Demonstracija moći Aleksandra Vučića".

INFORMER - "Nikola Jokić podržao listu 'Srbija ne sme da stane'", o spisku poznatih ličnosti koje su podržale listu Srpske napredne stranke. "Vučiću prete zbog Miketića", navodi list.

NOVA - "Žestoke svađe naprednjaka", o navodnim sukobima u redovima Srpske napredne stranke u Kruševcu i Valjevu. "Radoičić na tri liste - Interpolovoj, crnoj, ali i listi najbogatijih", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Bivši igrač Partizana uhapšen", o fudbaleru Simonu Vukčeviću kod koga je pronađen pištolj i 126 metaka. "Jokić, Bobi, Piksi podržali Vučića", o spisku podrške listi SNS-a.

ALO - U tekstu "Svi za Vučića", list piše o 2.000 javnih ličnosti koje su podržale listu "Srbija ne sme da stane". "Pobeda Trampa je kraj NATO", navodi list.
Beta

Najnoviji broj

22. februar 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa