8. avgust 2018.8. avg 2018.
Aničić, Puletić i Marić

Aničić, Puletić i Marić

Bolji od rezultata

Predstojeći duel "Mačve" i "Vojvodine", na današnjoj konferenciji za medije, trener Mačve Dragan Aničić, okarakterisao je kao meč dva tima koja su prižila više nego što rezultati pokazuju. Ističe da je "Vojvodina" imenom izazov, ali da nema favorita u subotu i da svakako tim ide na tri boda.
-Prethodne sezone smo bili egal u obe utakmice, čak i bolji u Šapcu. Mislim da možemo protiv njih, iako su mnogo promenili sastav, ne znači da nisu kvalitetni. Nažalost, tabela za utisak na terenu ne postoji, već samo za rezultat. Oni sigurno imaju pritisak, ali ga imamo i mi, ne zbog lošeg salda, već što je pritisak uvek poželjan i prisutan. Imamo problema sa povredom Jevtića, Tošić će duže odsustvovati, a ostali bi trebalo da budu spremni - rekao je Aničić.
-Biće ovo moj debi pred šabačkom publikom u dresu "Mačve". Biće teška utakmica, očekuje nas jak i motivisan rival, ali motiva ni nama neće nedostajati. Želimo tri boda i mislim da imamo kvalitet neophodan za njih, teren će to potvrditi ili demantovati - istaklo je najnovije pojačanje "Mačve", levi bek, Slavko Marić.
Utakmica protiv "Vojvodine" počinje u subotu od 20 časova, a biletarnice su otvorene od 18 sati.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa