22. februar 2024.22. feb 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 22. februar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 22. februar 2024. godine, najviše pažnje posvetili su raspadu pokreta "Mi - Glas iz naroda" doktora Branimira Nestorovića, a pišu i o novoj vladi, turizmu, Ekspu i vestima iz sveta.

BLIC - Potpuni raskol u Nestorovićevom pokretu: "Ceo sistem se raspao za 20 minuta". Pravilnik za krizne situacije predviđa "U školama i alarm za uzbunu". Iz sveta tenisa: "Novak Đoković na vrhu ATP liste bar do 1. aprila".

VEČERNjE NOVOSTI - Branimir Nestorović najavio: "Formiraću sopstvenu stranku". O projektu u Hrvatskoj: "Potapaju jame sa kostima 554 Srba". Udari na narodne kuhinje na Kosovu: "Kurti im ne da ni na kazan".

DANAS - Nejasno šta će se sve naći na završnom računu svetske izložbe Ekspo u Surčinu koja će koštati Srbiju 17 milijardi evra: "Plaćamo i ono što nema veze sa Ekspom 2027". Novi zaplet u formiranju Skupštine Grada Beograda: "Raspao se Nestorovićev pokret Mi - Glas iz naroda". Povodom tvrdnji predsednika Srbije da će nadležni podići optužnice protiv grupe na čelu sa Milanom Radojičićem: "Traže se olakšavajuće okolnosti za Banjsku".

NOVA - Predsednik najavio da u ponedeljak počinju konsultacije o novoj Vladi, ali "Srbija protiv nasilja i NADA neće na kanabe kod Vučića". Turbulentna dešavanja u taboru Branimira Nestorovića; "U raspadu pokret Mi - Glas iz naroda". Hotel "Jugoslavija" se prodaje za 27 miliona evra, nadmetanje 22. marta, a "Pored hotela planirane kule visine od čak 155 metara".

POLITIKA - Novi zaplet posle razlaza u vrhu pokreta "Mi - Glas iz naroda": "Šta će biti sledeći korak Branimira Nestorovića". Otvoren 45. Međunarodni sajam turizma: "Vučić: Prošle godine prvi put u istoriji imali smo više stranih nego domaćih turista". O ratu Rusije protiv Ukrajine: "Manje od 10 posto Evropljana veruje u pobedu Ukrajine".
Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa