1. mart 2024.1. mar 2024.
Foto: pixabay

Foto: pixabay

Naslovne strane za petak, 1. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 1. mart 2024. pišu o formiranju vlasti u glavnom gradu, izveštaju Fridom hausa i drugim temama.

BLIC - "Tri opcije za dan D, moguć bonus od 48 sati", o formiranju vlasti u Beogradu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Oružje za Zelenskog jak rafal u neutralnost" - lider Ukrajine predložio u Tirani da Kijev sa zemljama Balkana proizvodi municiju. Izjava predsednika Rusije Vladimira Putina na Federalnom saboru: "Možemo da uništimo sve ciljeve na Zapadu".

DANAS - Organizacija "Freedom house" zabeležila novi pad političkih prava i građanskih sloboda u zemlji "Srbija nema demokratski nego hibridni režim". "Policija ne uzima za ozbiljno nasilje nad LGBT osobama", piše list.

NOVA - "Brojila za struju očitava firma Vučevićevog saradnika", list piše da su privatnici bliski naprednjacima ključni za obračun potrošnje električne energije. "Opozicija za ponavljanje izbora, Vučić bi da drži konce u rukama", o nastavku konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda.

POLITIKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučič na samitu o planu rasta za Zapadni Balkan: "Za 10 godina BDP Srbije biće 150 milijardi evra". "Energetski izazovi u vrhu svetskih prioriteta", o sedmom forumu zemalja izvoznica gasa u Alžiru.

KURIR - "Sramno", otac dečaka ubice tražio: obraćajte mi se sa poštovanjem - ja sam cenjeni doktor, piše list. List prenosi delove godišnjeg govora predsednika Rusije: "NATO se sprema da napadne Rusiju.

SRPSKI TELEGRAF - "Vučić: Za deceniju bićemo duplo jači", gazimo napred, piše list. List piše i da je "Kneletov prvi reket bila Brena".

ALO - "Građani Srbije će imati koristi od dogovora u Tirani", predsednik Vučić saopštio sjajne vesti, piše list. List piše i da je porodilja preminula posle carskog reza: "Mlada majka iskrvarila nasmrt".

INFORMER - "Zapad nikad Vučiću neće oprostiti što radi za Srbiju", Ana Brnabić kaže da će EP uvek podržavati Đilasa, Mariniku, Ćutu i slične, jer za razliku od njih, Vučić želi da Srbija bude slobodna zemlja, piše list.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa