20. avgust 2018.20. avg 2018.
Završne pripreme

Završne pripreme

Nove, 13. Olimpijske seoske igre Grada Šapca očekuju nas predstojećeg vikenda, a pripreme su u završnoj fazi, istaknuto je na konferenciji za medije u Gradskoj kući. Posle dve godine u kojima je učesnike ugostila MZ Letnjikovac, OSI se ponovo vraćaju na seosko područje. Domaćin ovogodišnjih igara biće Mačvanski Pričinović.
-Svake godine ima zainteresovanih sela, no nije bilo onih Mesnih zajednica sa odgovarajućom infrastrukturom, te smo se opredelili za Letnjikovac. Posle četiri godine, ponovo se javio Mačvanski Pričinović. Nije bilo dileme da li da im se povari zadatak otagnizacije, obzirom na odlična iskustva iz 2014. Verujemo da će biti još više učesnika nego prethodno leto, pripremili smo, uz sportski i kulturno-umetnički program. radujemo se novim Igrama i pozivamo Vas da nam se pridružite - rekao je predsednik Organizacionog odbora Sreten Radovanović.
-Sama završnica radova je u toku, sve će biti spremno. Znaju svi koliko nama OSI znače, te je i u selu primetno dobra i drugačija atmosfera. Obejekti od pre četiri godine su "umiveni", a želimo, ne samo da budemo dobri, nego i najbolji organizatori do sada. KUD "Mačva" će nastupiti u kulturno-umetničkom delu programa, biće izbor za mis, gde se nadmeću devojke u sportskoj opremi isključivo - dodao je Veroljub Arnautović u ime MZ Mačvanski Pričinović.
Prijave sela su do sutra u 14 časova, žreb je u sredu. Sportski savez Šapca očekuje oko 40 MZ i oko 2.000 učesnika.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa