22. avgust 2018.22. avg 2018.
Strah nije dozvoljen

Strah nije dozvoljen

U nedelju "Mačvi" gostuje "Partizan", a kako su šef i prvotimci istakli, jedino što ne sme biti tolerisano je strah od rivala. Gostuje kvalitetnija ekipa, apsolutni favoriti, jedan od dva najbolja tima u Srbiji, no sve to treba da bude dodatni motiv i snaga, a ne balast.
-U sportu, kao i u životu, nikoga ne treba uniziti, ali ni preterano respektovati. Neka su i šanse 1:99, taj 1% je šansa koja može da se iskristi. Goste sada vode predani treneri i sjajni ljudi, Mirković i Petrić, ja im želim svu sreću u Evropi, pa i ligi, osim u nedelju. Tražićemo njihove slabosti i pokušari da ih iskoristimo - istakao je trener Dragan Aničić.
-Tribine će biti pune, stadion neka "gori", a mi ćemo dati 200%. Nekada 100% nije dovoljno, kada je rival "Partizan", zato moramo biti i iznad svog maksimuma. Ne možemo da pretimo, ali možemo da obećamo bespoštednu borbu. Težimo najvišem, težimo pobedi, a meč će poklazati da li je bod dobar ili nije - rekao je Igor Ristivojević.
Duel startuje u nedelju od 19:30.
Cene karata su: 400 (jug), 500 (istok), 1.000 (zapad). Besplatan ulaz je za decu do 10 godina na istok i jug, dok na zapadu svi kupuju ulaznice.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa