Info

15. jun 2024.15. jun 2024.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Na Smotri kućnih ljubimca u Srednjoj poljoprivrednoj školi oko 100 učesnika

Smotra kućnih ljubimaca prvi put je održana u Srednjoj poljoprivrednoj školi sa domom učenika. Na Smotri je učestovalo oko stotinu ljubimaca svih vrsta. Birani su najšarmantniji, a svaki učesnik je dobio simboličnu nagradu.

Foto: Glas Podrinja


-Kao povod da organizujemo jedan ovakav događaj iskoristili smo to što ove godine obeležavamo 120 godina naše škole. Odziv je izuzetno veliki i veoma smo zadovovoljni, pogotovu zato što ovo privi put organizujemo. Drago nam je da su se sugrađani odazvali našem pozivu u ovako velikom broju i nadamo se da su svi podjednako uživali. Odazvali su se i naši učenici i profesori, a tu su i naši zaposleni koji su po struci veterinari i koji su na raspologanju svima koji imaju neku nedomicu u vezi sa ishranom, negom ili lečenjem, navela je Dragica Stanković, profesor SPŠ.

Foto: Glas Podrinja


Ljubimci su bili podeljeni u četiri kategorije: mali psi, veliki i srednji psi, ptice i neobični kućni ljubimci. Tako su se na smotri na jednom mestu našli i jedno prase, piton, harisov jastreb, bubo bubo sova, mačke, ptice, zečevi, veliki psi i mnogo malih pasa.

Foto: Glas Podrinja


Opštinije u štampanom izdanju "Glasa Podrinja"
M.M.

Najnoviji broj

18. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa