23. jun 2024.23. jun 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 23. jun

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 23. jun pišu o utakmici Srbije i Danske koja je odlučujuća za obe reprezentacije, ali i o muškarcu iz Zrenjanina koji je do smrti pretukao ženu, pa pozvao policiju.

BLIC - "Kako je samo Srbija izbegla blackout", nakon kolapsa elektroenergetskog sistema na Balkanu. List piše i "Zašto Mitrović i Vlahović ne mogu zajedno?", sa prvenstva Evrope u fudbalu.

VEČERNjE NOVOSTI - "Amerika iz Varšave cenzuriše i Srbiju", o navodnoj strategiji Stejt departmenta. List prenosi i intervju sa predsednicom pokrajinske vlade Majom Gojković, "Srpska sloga žulja zapad".

DANAS - "Bauk neofašizma prohganja današnju Evropu", Slavoj Žižek, profesor sociologije i filozofije na Univerzitetu u Ljubljani. List prenosi i izjavu Marka Purišića, alijas Baby Lasagne, hrvatskog predstavnika na pesmi Evrovizije, "Verujem da ću pronaći ljubav i biti prihvaćen u Srbiji".

POLITIKA - "Alarm za spas", šta je pokazala akcija besplatnih preventivnih pregleda. List piše "Srbija je zdravo jezgro Balkana", intervju sa profesorom Dragoljubom Kojčićem.
Beta

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa