23. jun 2024.23. jun 2024.
To Šabac

To Šabac

30. Festival cveća " Ruže Lipolista"

Centralni program jubilarnog 30. festivala „Ruže Liplolista” održan je u Lipolistu u organizaciji Turističke organizacije grada Šapca, a pod pokroviteljstvom Grada Šapca. Festival „Ruže Liplolista” predstavlja jedinstvenu manifestaciju u Srbiji posvećenu cveću, koja okuplja brojne ružare i proizvođače drugih vrsta cveća. Osim izložbe cveća Festival je obeležio i raznovrsan kulturno-umetnički program.
Predsednik organizacionog odbora Festivala Nemanja Pajić uručio je Povelju i prsten prijateljstva Violeti Jovanović, izvršnoj direktorki NALED-a, za podršku i saradnju na reformskim projektima koji su podigli efikasnost lokalne samouprave, a Šabac sertifikovali kao grad sa povoljinim poslovnim okruženjem.


Festival Ruže Lipolista sa sobom ne nosi samo turistički, već i značajan privredni potencijal potencijal. Upravo zbog toga Grad će nastaviti da podržava ovaj Festival i zbog svoje jedinstvenosti obećali smo da ćemo od sledeće godine nadgraditi ovaj Festival kako bi od sledeće godine bio još bolji i drugačiji.

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa