9. septembar 2018.9. sep 2018.

Savez za Srbiju: Poseta Vučića Kosovu predstava koja nije donela ništa konkretno

Savez za Srbiju ocenio je danas da je posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu "predstava koja nije donela ništa konkretno" i služila je samo za "skupljanje jeftinih političkih poena na nesreći srpskog naroda".
"Nakon dva dana rijalitija u kome smo pratili posetu Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji i nakon njegovog govora u Kosovskoj Mitrovici, na žalost, možemo samo da zaključimo da je jedina poenta ove posete skupljanje jeftinih političkih poena na nesreći našeg naroda", navedeno je u saopštenju Saveza.
Iz Saveza ističu da je pitanje Kosova i Metohije najozbiljnije nacionalno pitanje i da ne kritikuju vlast po svaku cenu te da jesu opozicija Aleksandru Vučiću, ali ne i državi i da bi i rado pozdravili konkretne stvari kojima se štiti srpski državni interes na Kosovu i Metohiji.
Savez za Srbiju osnovali su Demokratska stranka, Narodna stranka, Dveri, Levica Srbije, Zdrava Srbija, Zajedno za Srbiju, Pokret za preokret, Udruženih sindikata Srbije Sloga, Pokreta Srba sa Kosova i Metohije "Otadžbina" i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas koji je inicijator saveza.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa