12. septembar 2018.12. sep 2018.
Saobraćaj umerenog intenziteta

Saobraćaj umerenog intenziteta

BEOGRAD, 12. septembra 2018. (Beta) - Saobraćaj je danas umeren i odvija se bez zastoja, a vozači se upozoravaju na izmenjen režim na brojnim deonicama zbog radova, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je pozvao bicikliste i motocikliste da se potrude da budu primećeni na putu kako bi bili bezbedniji u saobraćaju.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

Na izlazu iz Srbije ka Hrvtaskoj na prelazu Batrovci kamioni u proseku čekaju oko 360 minuta, na prelazima Šid i Horgoš sa Mađarskom oko 180 minuta, dok se na prelazu Kelebija čeka oko 120 minuta.

Danas počinju radovi na pojačanom održavanju autoputa od prelaza Batrovci sa Hrvatskom ka Beogradu na deonici od naplatne stanice "Šid" do petlje "Adaševci", u smeru ka Beogradu. Saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom. Očekuje se da radovi traju do 12. oktobra.

Zbog radova na montaži rasvetnih stubova u središnjem delu kolovoza, na delu puta Beograd - Novi Sad, u zoni naplatne stanice "Novi Sad jug" do 20. septembra za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru od Subotice ka Beogradu.

Radovi na sanaciji klizišta, na deonici puta Prilike-Jasenovo, u blizini mesta Preseka trebalo bi da budu završeni do 12. oktobra, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa