Info

21. septembar 2018.21. sep 2018.
Štand Gradske uprave na Šabačkom vašaru

Štand Gradske uprave na Šabačkom vašaru

Kako bi Šapčanima olakšala upisivanje u spisak za neposredno izjašnjavanje Gradska uprava grada Šapca postavila je štand na Šabačkom vašaru na kom se građani mogu informisati o procesu neposrednog izjašnjavanja u svih 60 mesnih zajednica i upisati u spisak učesnika.
U sredu su štand posetili gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i Jelena Topalović Petrović, pomoćnica gradonačelnika Šapca za uključivanje građana i razgovarali sa posetiocima i građanima koji su se upisivali u spisak i informiali o predstojećim referendumima.
Jelena Topalović Petrović rekla je da su službenici Gradske uprave grada Šapca svakoga dana na štandu sa obrascima i izjavama koje građani treba da popune kako bi postali učesnici u postupku neposrednog izjašnjavanja.
-Pozivam sugrađane da iskoriste priliku da kada krenu na vašar koji će mnogi posetiti narednih dana, da se upišu u spisak. Mogu se upisati na gradskom štandu na vašaru umesto odlaska u prostorije Gradske uprave ili mesne kancelarije. Važno je da se građani upišu u spisak učesnika, jer na taj način mogu da predlažu projekta koji će ulepšati mesto u kom žive i da glasaju za njih, istakla je pomoćnica gradonačelnika Šapca.
http://sabac.rs/aktuelnosti/

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa