22. septembar 2018.22. sep 2018.
Sutra jutro sveže, dan uglavnom sunčan

Sutra jutro sveže, dan uglavnom sunčan

U Srbiji će sutra ujutro biti umereno oblačno i svežije u odnosu na prethodne dane a u toku dana pretežno sunčano i toplo, saopštio je danas Republilčki hidrometeorološki zavod.
Duvaće slab i umeren vetar, na istoku Srbije još ujutro i pre podne jak, severozapadni, sredinom dana u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni.
U Srbiji će u ponedeljak biti naoblačenje s kišom, padom temperature, jakim i olujnim severozapadnim vetrom koji će se sa severa brzo premeštati na jug Srbije. Uveče i u toku noći će biti delimično razvedravanje.
U utorak i sredu biće pretežno sunčano i osetno hladnije sa jutarnjim mrazem na planinama, a slab prizemni mraz moguć je ponegde i u predelima nižim od 500 metara, naročito u sredu, nakon slabljenja severozapadnog vetra.
U četvrtak i petak biće jutra hladna sa maglom, danju pretežno sunčano i postepeno toplije. U subotu se očekuje prolazno naoblačenje s kratkotrajnom kišom uz novi pad temperature.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za nedelju, 23. septembar:

Očekivano pogoršanje biometeoroloških prilika za hronično obolele. Oprez se savetuje astmatičarima tokom prepodneva, a reumatičarima i srčanim bolesnicima u poslepodnevnim satima. Kod osetljivih osoba su mogući glavobolja i razdražljivost kao meteoropatske reakcije.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa