23. septembar 2018.23. sep 2018.
ZZS:Stranka nema nikakve neposredne niti posredne veze sa onim što se dogodilo u domaćinstvu funkcionera šabačkih naprednjaka

ZZS:Stranka nema nikakve neposredne niti posredne veze sa onim što se dogodilo u domaćinstvu funkcionera šabačkih naprednjaka

Srpska napredna stranka je očigledno doživela strujni udar suočena sa činjenicom da je Savet Evrope pozvao predsednika Zajedno za Srbiju Nebojšu Zelenovića da ovu instituciju izvesti o strašnim zloupotrebama koje vlast čini u Srbiji više od šest godina.

Bespravna hapšenja, upotreba sile u izborima i u borbi protiv političkih protivnika posle izbora, zastrašujuća sistemska korupcija, beskrupulozna proizvodnja lažnih vesti kroz manipulisanje režimskim medijima biće izneti pred lice institucije koja postoji da bi štitila osnovne vrednosti civilizacije u Evropi.

Zajedno za Srbiju najoštrije osuđuje brutalan, ničim dokazan i potpuno sumanut napad Srpske napredne stranke na predsednika stranke i gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića povodom događaja od subote uveče u domaćinstvu Šapčanina Mladena Čolića.

Zajedno za Srbiju osuđuje kao i uvek svako kršenje ljudskih, građanskih i političkih prava građanki i građana.

Nikada u istoriji političkog delovanja stranka i njeni funkcioneri nisu preduzeli niti naložili bilo kakav napad usmeren protiv ljudskog integriteta političkih protivnika. Svako dobronameran u Srbiji to zna.

Sa potpunom ljudskom i političkom odgovornošću tvrdimo da stranka nema nikakve neposredne niti posredne veze sa onim što se dogodilo u domaćinstvu funkcionera šabačkih naprednjaka u subotu uveče.

Sve gluposti i laži iznete u saopštenjima SNS-a biće iznete i pred domaće pravosuđe.
Lažne vesti su postale nažalost zlo sa kojim živimo. Borićemo se za normalan i civilizovan život kao i uvek do sada. Sigurni smo da će građani na kraju doneti odluku da zdrava pamet i pravda pobede zlo, glupost i laž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa