25. septembar 2018.25. sep 2018.
Pretnje aktivisti SNS-a pokrenule lavinu saopštenja

Pretnje aktivisti SNS-a pokrenule lavinu saopštenja

POVODOM incidenta od 22. septembra uveče, kada su dvojica maskiranih muškaraca preskočila ogradu domaćinstva aktiviste SNS u Šapcu Mladena Čolića i preko njegove supruge Nade mu poručila da se mane politike ukoliko želi da im deca budu bezbedna - u gradu na Savi je nastavljen odavno započeti rat saopštenjima.

- SNS je, očigledno, doživeo strujni udar, suočen sa činjenicom da je Savet Evrope pozvao predsednika ZZS Nebojšu Zelenovića da ovu instituciju izvesti o strašnim zloupotrebama koje vlast u Srbiji čini duže od šest godina - navedeno je u obraćanju javnosti iz stranke koja je u Šapcu na vlasti već 18 leta.

Iz ZZS su najoštrije osudili "brutalan, ničim dokazan i potpuno sumanut napad naprednjaka" na predsednika stranke Nebojšu Zelenovića, a povodom događaja u domaćinstvu Čolića kažu da oni nikada nisu preduzeli, niti naložili bilo šta protiv ljudskog integriteta političkih protivnika.

Iz SNS, opet, poručuju da gradonačelnik Šapca i njegovi saradnici sa fantomkama nisu uplašili aktivistu Mladena Čolića, pa ni državu Srbiju i njene institucije neće omesti u nameri da se obračunaju sa kriminalcima.

Inače, poverenik jednog mesnog odbora naprednjaka i osnivač fejsbuk-grupe nazvane "Oslobodimo Šabac" Mladen Čolić u ponedeljak je bio na kraćem razgovoru u ovdašnjoj Policijskoj upravi. Novinarima je rekao da je njegova supruga još veoma potresena, da često plače i retko razgovara i sa najbližima...

IZVOR: VEČERNjE NOVOSTI

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa