25. septembar 2018.25. sep 2018.
Kup nam je važan

Kup nam je važan

Prethodne sezone šabačka "Mačva" je ostvarila veliki uspeh plasmanom u polufinale nacionalnog Kupa i kako ističu trener i igrači, rezultati u ovom takmičenju značajno su pomogli klubu i njima u afirmaciji, te i ove sezone žele što dalje. Prva stanica na tom putu je kragujevački "Radnički", član Prve lige koji sutra gostuje u Šapcu.
-Vrlo dobar, ukomponvan tim predvođen mladim i talentovanim trenerom Darkom Tešovićem. Uveren sam da, na ovaj način, oni za sezonu, dve ponovo ulaze u Super ligu. Klub velike tradicije i nećemo ga ni najmanje potceniti iako smo favoriti. Biće izmena u sastavu, ali će to biti taktičke promene i neće igrati drugi tim. Naravno, cilj je pobeda i plasman među 16 ekipa - istakao je trener Dragan Aničić.
-Dobra, jaka ekipa sa kojom imamo tradiciju teških i zanimljivih utakmica. No, ako mi budemo na svom nivou, očekujem i uveren sam u pobedu. Mi se pitamo i to moramo pokazati na terenu - dodaje kapiten Filip Pejović.
Utakmica startuje u sredu, od 18 časova. Prema propozicijama, planiran je jedan meč, pobednik ide dalje, a u slučaju nerešenog ishoda, odmah se izvode penali.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa