3. oktobar 2018.3. okt 2018.
Moramo bolje i efikasnije

Moramo bolje i efikasnije

Posle tri uzastopna poraza bez postignutog gola, fudbalere Mačve u subotu očekuje novi superligaški duel, poslednji pred reprezentativnu pauzu. U goste im dolazi OFK Bačka. Prema rečima trenera Dragana Aničića, igra nije problem kluba koliko neefikasnost, odnosno loša realizacija.
-Sve je u redu do šesnaesterca, ali tamo nastaje problem. Nisu prijatna tri poraza, no da smo iskoristili samo povoljne prilike, osvojili bi mnogo više bodova u ova tri meča. No, povratka nema i pobeda protiv Bačke je mnogo važna kako bi se učvrstili na sredini i vratili osećaj sa prethodne pauze. Osim Gavrića koji je suspendovan, ostali su na raspolaganju i ne planiram ma kakvu promenu taktike, već pre svega rad na usavršavanju i realizaciji - rekao je Aničić.
-Nikome ne prijaju vezani porazi, ali smo ih doživeli i moramo naći način da se vratimo. Nismo igrali loše koliko su rezultati, ali to nije plakšavajuća okolnost. Moramo popraviti napad, moramo biti sigurniji u završnici i sve će biti u redu - naglasava iskusni Slavko Marić.
Meč je na programu u subotu, od 17 časova, uz direktan prenos na kanalu Arena sport.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa